FUJAIRAH SHOWROOM UNDERGOES A FACELIFT

Fujairah was the latest site to undergo a complete renovation makeover. Modelled on the latest GMC corporate identity standards, the site has been transformed into a futuristic home, truly befitting the new generation GMC models.

Immediately upon entering the premises customers can’t fail to be impressed by the giant video wall that stands prominently behind the imposing reception customer. The showroom is separated into two distinct zones with GMC on the right and National Auto brands on the left. The central showroom boasts an elevated island where customers can sit and relax with a cup of fresh coffee while reviewing the latest product specifications.

The service and parts centre too has undergone extensive modernisation. The workshop has been fitted with a new generation of environmentally friendly fresh air handling system that uses water and air to cool the temperature. This innovative system dramatically reduces energy consumption compared to conventional air conditioning. The cool air system helped to bring much welcome relief during the summer months and has resulted in increased employee enthusiasm and improved workshop productivity. Continuing with the environmental theme, much of the facility been retrofitted with the latest energy efficient LED lighting.